Viskimaailma teejuht

20.46

Kategooria:

Kirjeldus

Raamatus antakse ülevaade viski ajaloost, viskitootmisest, tähtsamatest viskit tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast viskist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Viskimarke on tutvustatud regioonide kaupa, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka viskide kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades.
Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas viskit juua. Põhjalik kirjanduse loetelu ja register aitavad leida lisateavet lemmikviski ja selle iseärasuste kohta.
Raamat on mõeldud nii algajale viskisõbrale, et aidata tal laialdasest viskivalikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale viskitundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks.